LJUBUŠKI 34-godišnjak nađen mrtav uz vinske bačve

Hitna pomoć unutrašnjost
Ilustracija/Hercegovina.info

Beživotno tijelo mlađeg muškarca pronađeno je u ponedjeljak navečer u mjestu Proboj pored Ljubuškog. 

„Dana, 18. rujna oko 21 sat, zaprimili smo dojavu da je u Proboju pored Ljubuškog pronađeno beživotno tijelo mlađe muške osobe“, potvrdili su za Hercegovina.info iz Policijske uprave Ljubuški.

Kako saznajemo, radi se o muškarcu po imenu G. M., rođenom 1989. godine. Na mjestu pronalaska tijela obavljen je očevid i o svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu.

„Po nalogu tužitelja, na tijelu preminulog izvršit će se obdukcija te će se nastaviti poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka i načina nastanka smrti“, potvrdili su iz PU Ljubuški. O svemu se oglasilo i Tužiteljstvo ŽZH. 

"Dana 18.09 2023. godine je pronađeno mrtvo tijelo osobe M.G. rođen 1989.godine. Po nalogu dežurnog tužitelja obavljen je očevid, naložena je obdukcija nad tijelom preminulog koja je obavljena dana 19.09.2023.godine, nije bilo nikakvih tragova nasilja, radi se o prirodnoj smrti, s tim da za spis predmeta još nije dostavljen nalaz obducenta", navela je viša stručna suradnica i službenica za informiranje Petrunjela Matijević. 

Tijelo je prema našim saznanjima nađeno u prostoriji gdje se spravlja vino, a obdukcija će pokazati jesu li uzrok smrti isparavanja. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.