LISTOPADSKO 'LJETO' Evo gdje je u 13 sati izmjereno 26 stupnjeva. Sutra će biti negdje i 30 stupnjeva

Listopadsko ljeto

U Bosni i Hercegovini danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica 5; Sokolac 18; Livno 19; Bihać, Bugojno, Sarajevo, Široki Brijeg i Srebrenica 21; Mostar, Trebinje i Zenica 23; Neum, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 24; Banja Luka, Doboj i Zvornik 25; te Bijeljina 26 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini sutra pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu i u Krajini do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 7, a najviša dnevna oko 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Listopadsko ljeto

Listopadsko ljeto u punom zamahu, poručuju iz BHmetea. Trenutno najtoplija Bijeljina s 26,4°C. Sutra još malo toplije, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne temperature blizu 30°C.

I sutra će se zadržati pretežno sunčano vrijeme uz postupno jačanje južnog vjetra. U večernjim satima naoblačenje sa zapada što će u kombinaciji s pojačanim jugom donijeti jos jednu veoma toplu noć na utorak. U nekim krajevima tropska noć.