FOTO  Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata HVO-a HNŽ-a podupire Olivera Soldu za ministra branitelja u budućoj Vladi

HNŽ, HVIDRA

Svaka udruga je prije davanja suglasnosti održala sastanke podružnice svih općina i Grada Mostara i jednoglasno dala potporu Soldi za njegov mandat. Jedino je HVIDR-a Mostar sklopila sporazum s Marinom Ćorićem o povlaštenom položaju među udrugama ako on bude novi ministar.

O pisanju Prve TV, da su udruge bez konsenzusa, samo je nastavak manipuliranja kojom se HVIDR-a Mostar stavlja u odnos jednakosti s preko 50 podružnica udruga HBO-a HNŽ-a i to: HVIDR-a, Udruga obitelji poginulih, PTSP, umirovljenih i razvojačenih branitelja, Specijalne policije, PPN Ludvig Pavlović, malodobnih dragovoljaca, nositelja odličja, Zavjeta, Logoraši HVO-a, umirovljenici HVO-a, kojom se želi stvoriti lažna slika podijeljenosti branitelja kako bi se njima manipuliralo i nametala im se rješenja.

Branitelji poručuju manipulatorima kako su svjesni teškog položaja u kojem se nalaze i jednoglasno daju potporu onome tko će raditi za njih i s njima na iznalaženju rješenja za nagomilane probleme cjelokupne braniteljske populacije.

Predsjednik Koordinacije udruga HVO HNŽ-a

Zoran Zovko