KONAČNO STIŽE LIJEPO VRIJEME Temperature će ići do 32 stupnja

Vrućina žena kišobran
Hercegovina.info

Nakon dugog kišnog i nestabilnog razdoblja, od subote nas konačno očekuje lijepo i sunčano vrijeme. No, treba se stršjeti još danas.

U većem dijelu Bosne i Hercegovine danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva kiša u centralnim, istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne i u većem dijelu Hercegovine. Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura iznosit će od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 14 do 21, na sjeveru, sjeverozapadu Bosne i u Hercegovini do 25 stupnjeva.

U subotu u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana u Bosni su mogući rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Vjetar prijepodne slab do umjeren, a poslijepodne umjeren do pojačan, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stupnjeva.

U nedjelju sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 24 do 30 stupnjeva.

U ponedjeljak sunčano. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna od 26 do 32 stupnjeva.