KOJA LI JE STRANKA BEŠLIĆ? HDZ priopćio da je ponudio najkvalitetnija rješenja za nagomilane probleme Mostara

Kiša u Mostaru
Hercegovina.info

Predsjedništvo HDZ BiH danas je govorilo o neslužbenim rezultatima Lokalnih izbora - te zaključio da ostvareni rezultat i uspjeh moraju biti poticaj na još predaniji rad u našim lokalnim sredinama s jasnim ciljem očuvanja hrvatskog identiteta.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH, kako je priopćila stranka, istaknuto je zadovoljstvo s osvojenih 20 grado/načelničkih i više od 300 vijećničkih mjesta, iako su rezultati još uvijek neslužbeni. Ocijenjeno je kako su stranački dužnosnici na lokalnim razinama radili dobro svoj posao, što su glasači prepoznali te je HDZ BiH na održanim lokalnim izborima zadržao povjerenje glasača i poziciju stožerne stranke Hrvata u Bosni i Hercegovini.
 
"Predsjedništvo je iskazalo zahvalnost svim članovima i simpatizerima te svim glasačima koji su na proteklim izborima iskazali svoje povjerenje HDZ-u BiH i koaliciji stranaka koje su kroz Hrvatski narodni sabor ostvarile zapažen rezultat. Dobiveno povjerenje mora se opravdati nakon formiranja lokalnih vlasti te nastaviti predano raditi za opći interes u lokalnim sredinama", kazali su.  

Također, na sjednici su komentirana izvješća organizacija sa terena, s naglaskom da se čeka konačna potvrda službenih izbornih rezultata, kako bi se uradila cjelovita analiza i kako bi ih imala Središnja tijela stranke te ih usvojila na jednoj od narednih sjednica. 

Predsjedništvo HDZ-a BiH komentiralo je i aktivnosti za Lokalne izbore za Grad Mostar, naglašeno je, kako će Predsjedništvo sve aktivnosti staviti u funkciju izbora, priopćili su.

"Kao stožerna stranka hrvatskog naroda, HDZ BiH je ponudio najkvalitetnija rješenja za nagomilane probleme u gradu Mostaru, a predstavljeni program obuhvatio je sva ključna pitanja od kojih ovisi budućnost grada a izborni rezultat HDZ-a BiH će omogućiti brzu uspostavu vlasti u Gradu Mostaru, zaključeno je na sjednici", kazali su iz HDZ BiH. Nakon ovoga se postavlja pitanje iz koje je stranke gradonačelnik Mostara i zašto ta rješenja nisu već implementirana.