KIŠA I PLJUSKOVI Stiže nam kratkotrajna promjena vremena

Oblaci nebo Mostar
Hercegovina.info

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U utorak 27.6. u Bosni i Hercegovini veći dio dana očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tijekom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stupnja.

Za srijedu 28. lipnja meteorolozi u Bosni i Hercegovini prognoziraju veći dio dana umjereno oblačno vrijeme. Tijekom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeoroloskog zavoda.