KAO PROLJEĆE Naredna tri dana temperatura i do 15 stupnjeva

Stari most sunce
hercegovina.info

Sudeći prema predviđanjima federalnih meteorologa naredna tri dana očekuje nas pravo proljeće. Jutarnje temperature kretat će se od 3 do 8 stupnjeva, a dnevne do 15 stupnjeva.

Prognoza za naredna tri dana:

03.02.2021. (srijeda)., u Bosni i Hercegovini biti će umjereno oblačno vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje od 4 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

04.02.2021 (četvrtak)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

05.02.2021. (petak)., u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15 stupnjeva.