Kakvo nas vrijeme očekuje sljedeća tri dana?

Mostar kiša
hercegovina.info

Hercegovina se jutros probudila u kišnom i tmurnom ambijentu. Nakon nekoliko sunčanih i toplih dana, u većem djelu Bosne i Hercegovine prevladavati umjereno oblačno vrijeme.

Kiša pada u svim gradovima u Hercegovini, u Međugorju i Ljubuškom jutros je zabilježeno 8 stupnjeva.U Neumu je malo veća maksimalna temperatura s 11 stupnjeva, uz kišu danas i sutra, a u nedjelju će biti vedro s najvišom dnevnom temperaturom do 12 stupnjeva..

Ipak, promjena vremena će biti samo privremena te nas već u nedjelju očekuje razvedravanje.

MOSTAR

Mostar se probudio s 9 stupnjeva i umjerenom kišom kroz cijeli dan. Maksimalna dnevna temperatura za danas je 11 stupnjeva.

Mostarce za prvi dan vikenda očekuje kiša dok će u nedjelju biti vedro i sunčano vrijeme. Subotnje jutro će mjeriti devet stupnjeva, dok je najviša dnevna temperatura 14 stupnjeva. Sunčana nedjelja biti će s jutarnjom temperaturom do 9 stupnja, ali s najvišom dnevnom temperaturom do 11 stupnjeva.

ŠIROKI BRIJEG

Širokobriježane danas očekuje kiša s najvišom dnevnom temperaturom od 10 stupnjeva. Sutra će padati umjerena kiša do večernjih sati kada se očekuje prestanak padavina. Najviša dnevna temperatura biti će 12 stupnjeva.

U subotu se očekuje oblačno vrijeme s kišom. Najviša dnevna temperatura iznosit će 12 stupnjeva. Nedjelja vedra i sunčana s maksimalnih 9 stupnjeva.

LJUBUŠKI I ČITLUK

Ljubušaci imaju jutarnju temperaturu od 8 stupnjeva, dok je najviša dnevna temperature 10 stupnjeva. Čitlučane danas očekuje također kišovito do kraja dana. Najviša dnevna temperatura iznosit će 11 stupnjeva. Vedro i sunčano vrijeme očekuje se u nedjelju s najvišom temperaturom do 11 stupnjeva.

POSUŠJE

U Posušju je danas kišovito vrijeme s maksimalnih 7 stupnjeva. U subotu i nedjelja očekuje se sunčano i vedro vrijeme s najviših 9 stupnjeva.