JOŠ MU NEMA TRAGA Nastavlja se potraga za četverogodišnjakom

Neretva potraga
hercegovina.info

Nastavlja se potraga za četverogodišnjakom u koritu rijeke Neretve, iz koje je jučer izvučen dječakov otac. Potraga za sada ne urađa plodovima, no pripadnici službi spašavanja ne odustaju. 

Jučer je iz Neretve izvučeno tijelo muškarca koji je identificiran od strane supruge. Nekoliko dana ranije, u subotu, D.K. je prijavila policiji nestanak supruga i njihova četverogodišnjeg sina, kojega i danas traže ronioci na Neretvi u naselju Rodoč, na lokalitetu Čekrk. Potragu, na zahtjev županijskog MUP-a vodi Hercegovačka gorska služba spašavanja.

Više od 75 pripadnika gorskih službi spašavanja iz Mostara (GSS Mostar, HGSS Mostar), Jablanice, Čitluka, Čapljine, Širokog Brijega, Posušja, Gruda i Ljubuškog pretraživalo je jučer obale rijeke Neretve od Mostara do Čapljine tragajući za nestalim djetetom.

Oni su sinoć oko 20 sati prekinuli potragu, da bi je jutros nastavili. 

Podsjetimo, jučer u prijepodnevnim satima iz automobila potopljenog u Neretvi pripadnici gorskih službi spašavanja (ronioci ISS Mostar i spašavatelji HGSS Mostar) izvukli su tijelo 32-godišnjaka A.K. Zbog sumnje kako se u automobilu nalazilo i dijete E.K. pokrenuta je opsežna potraga obalama rijeke Neretve. Vozilo u kojem su otac i sin skončali život iz Neretve još nije izvučeno.