JESEN - ZIMA, ŠIBA KLIMA Milijun maraka za klime u državnom Parlamentu

prijetnje Parlamentu, korupcija, Bosna i Hercegovina, Vlada FBiH, parlament, klimatizacija, klime, tender

Za nabavku i zamjenu sustava klimatizacije u zgradi Parlamentarne skupštine BiH bit će izdvojeno više od milijun maraka, piše Capital.ba.

Kada su u pitanju tehnička i profesionalna sposobnost od ponuđača koji će nabavljati i mijenjati sustav klimatizacije se zahtijeva da dostavi spisak uspješno izvršenih ugovora koji su u vezi sa predmetom nabavke, odnosno, uvođenje sustava klimatizacije, a čija vrijednost nije manja od procijenjene vrijednosti nabavke.

„Ponuđač je dužan dostaviti pisanu izjavu da raspolaže sa obrazovnim i profesionalnim kvalifikacijama njegovog rukovodećeg osoblja i naročito kvalifikacije tehničkih lica koja su odgovorna za izvršenje ugovora“, naglašeno je u tenderu koji je raspisala Služba za zajedničke poslove institucija BiH.

Firma koja se odluči prijaviti na ovaj tender dužna je dostaviti i pisanu izjavu da raspolaže potrebnim alatima, opremom, instrumentima, pomoćnim i dijagnostičkim sredstvima kao i ostalim alatom i opremom za izvršenje ugovora.

Od ponuđača se traži i da dostavi pisanu izjavu o prihvaćanju i poduzimanju mjera upravljanja zaštitom okoline i mjera energetske efikasnosti koje će primjenjivati prilikom izvođenja radova.

Rok za prijem ponuda je 2. listopad ove godine.