JEDINA PREŽIVJELA Trogodišnja djevojčica zadobila je teške tjelesne ozljede, ali je trenutačno u stabilnom stanju

SKB Mostar
Hercegovina.info

Trogodišnja djevojčica koja je u stravičnoj prometnoj nesreći izgubila cijelu obitelj trenutačno je stabilno.

"Trogodišnja djevojčica premještena je jutros na Odjel za dječju kirurgiju SKB Mostar. Njezino trenutno stanje je stabilno iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život. Muška osoba  L. M. (1987.) koji je hospitaliziran na Klinici za neurokirurgiju danas će tijekom dana biti otpušten na kućno liječenje", kazali su za hercegovina.info iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Podsjetimo, u nesreći koja je šokirala cijeli Mostar, ali i državu poginulo je troje članova obitelji Krstić (roditelji i brat teško ozlijeđene djevojčice). Nesreća se dogodila u subotu 20 sati na lokalitetu Zaton kod mostarskog prigradskog naselja Buna u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila.

Još tri osobe su teško ozlijeđene, a riječ je o putnicima iz vozila BMW R. V. (1977.) i K. J. (1998.). te L. M. (1987.) za kojeg su iz bolnice kazali da će danas biti pušten iz bolnice.

Zbog pogibije obitelji Krstić, koja će biti pokopana u utorak na Ortiješu gradonačelnik Mostara Mario Kordić proglasio je Dan žalosti.


Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.