JAVILA NAM SE MAMA DJEČAKA OZLIJEĐENOG KOD FIS-a Vozačica nije pobjegla, a dječak je dobro

FIS, nesreća, dječak

Javila nam se majka dječaka koji je jučer popodne ozlijeđen kod tržnog centra FIS na Bišću polju. Kaže da vozačica nije pobjegla s lica mjesta, a da je dječak dobro.

“Žena nije pobjegla, niti ništa, dijete nije boljelo ništa. Došli smo kući, dijete kako je izulo tenu ne može na nogu”, ispričala je majka ozlijeđenog dječaka. Kazala je da je dječak dobro, no ozljeda se kvalificira kao teža jer su slomljena tri koščice u stopalu. Noga je u gispu, mora mirovati, oporavljati će se više tjedana, no nije hospitaliziran i u teškom stanju kako se stekne dojam kad se pročita “teške tjelesne ozljede”.

Podsjetimo, Ministarstvo unutarnjih poslova jutros je priopćilo da se 21.10.2021.godine  u 15,10 sati na parking prostoru TC „FIS“ Bišće polje dogodila prometna nezgoda.

“U njoj su sudjelovali A.J.(2011) u svojstvu pješaka i NN vozač sa vozilom „Renault“. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je pješak A.J. Djelatnici policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji vozača vozila „Renault“ a o svemu je upoznat tužitelj”, napisali su u priopćenju.