JABLANICA-KONJIC Radovi u tunelu Crnaja ponovno će usporiti prometovanje

JABLANICA-KONJIC Radovi u tunelu Crnaja ponovno će usporiti prometovanje
hercegovina.info

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, od sutra (13.9.), tijekom dana prometovat će se naizmjenično - jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet će u tunelu biti obustavljen, navodi BiHAMK.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na cesti Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Povodom održavanja penjačkog festivala 'Drill and Chill Festival', na lokaciji kanjona Tijesno (u blizini rafting slalom staze), do 18.9. svakodnevno od 11 do 11:45 sati obustavlja se promet na magistralnoj cesti Karanovac - Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka - Čađavica - Mrkonjić Grad.

Na autocesti A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever - Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima: Doljani, Bosanska Gradiška, Donja Gradina i Velika Kladuša.