ISTRAGA U TIJEKU U prostorije Elektroprivrede u Mostaru uletio metak

metak, Elektroprivreda HZHB, vijesti
Hercegovina.info

Zaposlenici Elektroprivrede u Mostaru u ponedjeljak su bili nemalo uznemireni, jer je u zgradu tog poduzeća u Mostaru uletio hitac. Na lice mjesta izašla je i policija koja traga za počiniteljima. 

Da se događaj zbio, premda ga nema u biltenu MUP-a HNŽ-a potvrdila je i glasnogovornica Elektroprivrede HZ-HB Marija Buntić.

Upitana je li točno da je u ponedjeljak u prostorije EP HZ HB ubačen/ispaljen metak Buntić je potvrdila da se sve zbilo oko podne u ponedjeljak. 

"U ponedjeljak 28. lipnja u 12,25 sati , u prostorije poduzeća u Mostaru, Zagrebačka 1, kroz otvoren prozor, iz nepoznatog pravca, uletio je hitac. O događaju je odmah obaviještena policija i istraga je u tijeku", potvrđeno je za Hercegovina.info iz Sektora korporativnih komunikacija Elektroprivrede HZ-HB. 
 
Događaj su potvrdili i iz MUP-a HNŽ-a.
 
„Djelatnik Elektroprivrede HZ HB je prijavio da je na njegov stol palo zrno metka nepoznatog kalibra. Policijska patrola došla je na lice mjesta, utvrdila da je zrno ušlo kroz otvoren prozor i palo na radni stol i tom prilikom nije proizročilo nikakvu materijalnu štetu“, izjavio nam je glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić. 
 
Policija utvrđuje okolnosti događaja, te radi li se ovdje o neslanoj šali, ili ipak ozbiljnoj poruci i prijetnji po djelatnike.
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.