ISPOD IVANA SVE NEGATIVNO Danima nema pozitivnih u HNŽ

Koronavirus
Ilustracija / hercegovina.info

U zadnja 24 sata u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na COVID-19 testirana su 94 uzorka od čega, u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu, nema pozitivnih.

Županijski/kantonalni i općinski sanitarni inspektori u posljednja 24 sata izdali su 5 rješenja o samoizolaciji i izolaciji. Ukupno je do sada izdano 3031 rješenje.

Prema izvješću iz MUP-a HNŽ u zadnja 24 sata zabilježena su 2 prekršitelja samoizolacije i izolacije, a nije bilo prekršitelja zabrane kretanja.

U COVID-19 bolnici se trenutno liječi 5 bolesnika. Jedan bolesnik je na respiratoru i izrazito teškog kliničkog stanja, a 2 bolesnika su na potpornoj terapiji kisikom. Ostali bolesnici su stabilno bez pogoršanja, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite HNŽ.

Ovo je jedno od svakodnevnih priopćenja zadnjih tjedan dana, gdje se kaže da među testiranima nema pozitivnih na koronavirus.

I na konferenciji za tisak održanoj u srijedu dr. Jurica Arapović je istaknuo da već 3-4 dana nema pozitivnih pacijenata, a i COVID bolnica je sve praznija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.