INTERVENCIJE U ZHŽ Gorjelo osobno vozilo i krov poduzeća, vatrogasci spašavali osobu nakon prometne nesreće

požar Široki Brijeg
Vatrogasci Široki Brijeg

Jučer su vatrogasci u Zapadnohercegovačkoj županiji imali nekoliko intervencija, od požara do spašavanja osobe iz vozila nakon prometne nesreće.

Noćas je u Širokom Brijegu na lokalitetu Zorićevina gorjelo osobno vozilo. Na teren su izašla četiri širokobriješka vatrogasca s dva vatrogasna vozila koja su gasila požar od 3:55 pa sve do 6:10 sati.

U Posušju je došlo do požara u poduzeću 'Miviko', gdje je gorio krov na objektu. Tri posuška vatrogasca izašla su na intervenciju i gasili požar od 7:55 do 9:10 sati. Do dolaska vatrogasaca radnici poduzeća su požar gasili vatrogasnim aparatima, priopćeno je iz Civilne zaštite ZHŽ.

Tehničke intervencije

Jučer se u mjestu Proboj u Ljubuškom oko 11:13 sati dogodila prometna nezgoda u kojoj je pri samoslijetanju vozila jedna osoba zadobila tjelesne ozljede.

Na mjesto nesreće pristigli su ljubuški vatrogasci, dva pripadnika DVD-a Ljubuški, tri pripadnika DVD-a Trebižat i dva pripadnika GSS-a Ljubuški koji su od 11:15 do 12:15 sati spašavali osobu iz vozila nakon prometne nesreće. Osoba je nakon intervencije vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prebačena u SKB Mostar.

Dogodile su se još tri prometne nezgode, i to u Posušju, Širokom Brijegu i Grudama.

Na parkingu 'Divna' u Posušju u 13:05 sati dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila, a nastala je manja materijalna šteta.

Jučer u 15:25 sati dogodila se prometna nezgoda u mjestu Uzarići u Širokom Brijegu. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, a nastala je veća materijalna šteta.

Jučer u 16:35 sati dogodila se prometna nezgoda u mjestu Sovići u Grudama u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede. U nezgodi su sudjelovala dva vozila s manjom materijalnom štetom.