IMAO JE I SURADNIKE Trostruki ubojica iz Gradačca povezan i s pedofilijom

nermin sulejmanović,ubojica,ubojstvo,Gradačac,sahrana,pedofil,fup,pedofilija,nermin sulejmanović,Nizama Hećimović,Gradačac,nermin sulejmanović,Nizama Hećimović,Gradačac,sahrana

Tri istražitelja Odjela za cyber kriminal iz Federalne uprave policije (FUP) otkrila su tijekom istrage da je ubojica Sulejmanović bio umiješan u pedofiliju, saznaje Avaz.

Otkriveno je to u istrazi na osnovu ubojicinog Facebook profila i računa na društvenim mrežama.

Prema informacijama 'Avaza', istražitelji su pronašli fotografije maloljetne djece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama.

Avaz saznaje kako je imao i suradnike. Točnije, tri osobe su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke.

Istraga je pokazala kako je Sulejmanović razmjenjivao fotografije djece 2019. godine, o čemu je obaviješten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta.

Njegov profil je okarakteriziran kao profil koji dijelom sadrži pedofilski sadržaj. Sada je o svemu obaviješteno i Tužiteljstvo TŽ.

Tijelo još uvijek nije preuzeto

Prošlo je 19 dana od stravičnog zločina i otkako se tijelo ubojice nalazi u hladnjači, a još se nitko nije javio da ga preuzme.

Nerminov otac Fikret, koji ga se odrekao, ranije je rekao da misli da će Nermina ukopati njegovi "krimosi".

Međutim, zahtjeva za ukop nema. Čeka se i suglasnost obitelji.

Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubojstvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nevjenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.