IMAMO LIJEK, NIJE IZ G. MAMIĆA Novi revolucionarni lijek stiže na bh. tržište – Lopovdex i Uhapsidex

zdravlje, lijek, Ranitidin, Ranisan, lijekovi, BIH, lijekovi, SKB Mostar, Gornji Mamići, lista lijekova, vijesti, liječnik, Posušje, zavod za javno zdravstvo zhž, lijekovi, Dom zdravlja Posušje

Hercegovina.info senzacionalno objavljuje kako osim svog primarnog zadatka, informiranja i istraživanja, kreće u nove poslovne pohode jer od nečeg se živjeti mora. Na tragu zadnjeg gornjemamićevskog poduzetničkog inkubatora, počinjemo proizvoditi liniju vlastitih šumećih tableta – Lopovdex i Uhapsidex!
To su dva proizvoda koja bi društvo trebala sačuvati od korupcije, nepotizma, raznih malverzacija i kriminala. 

Lijekovi su još uvijek u pretkliničkoj fazi ispitivanja zbog višedesetljetne atmosfere u društvu pa su neki skeptični kako ovi lijekovi ne bi mogli djelovati. Naši stručnjaci preporučuju da se Lopovdex i Uhapsidex koriste u preventivne svrhe jer kako se pokazalo nakon pogoršanja zdravstvenog stanja nitko nije u stanju utvrditi i istražiti uzroke bolesti, a kranji ishod, nažalost, onda je samo jedan. 

Ovo je revolucionarni lijek kojem su nuspojave poželjan faktor, a ne otežavajući. Ukoliko pacijenti osjete mučnine, gađenje, povraćanje, glavobolje od navedenih koruptivno-kriminalnih radnji to je znak da lijek zapravo djeluje.

Lopovdex i Uhapsidex nisu lijekovi koji djeluju na kardiovaskularne bolesti i srodne zahvate kao što je transplatacija srca pa ih nećemo moći ponuditi onima koji to budu trebali, a budući da su još u fazi ispitivanja, neće moći biti na tržištu do kraja godine za kada su najavljeni navedeni podvizi. No jedno je sigurno, uz redovno konzumiranje propisanim terapijama i savjetima liječnika, pacijenti u nevolji neće morati sa sobom nositi WC papir, sapun, infuzije i ostale bolničke neophodne stvari. 

Kada je u pitanju Lopovdex svim nekontroliranim kleptomanima preporuča se minimalno jedna tableta dnevno, a ako i dalje osjećate potrebu da nekontrolirano zagrabljuju u domaće proračune i bogate sebe i svoju obitelj mogu uzeti i dva. 

Kada je u pitanju Uhapsidex on se preporučuje za sve one kojima prvi lijek ne djeluje, no nažalost Uhapsidex, unatoč činjenici da je davno osmišljen koristi se samo na švercere s duhanom i one što ukradu metar drva. Ozbiljnu primjenu još nije zaživio. Tražimo od županijskog premijera da ove lijekove žurno ubaci na Pozitivnu listu lijekova, baš kao i ona dva iz Gornjih Mamića.

Oprez, korištenje ovih lijekova smanjuje potenciju, osim prema vlastitoj supruzi.