RADE BOŠNJAK IMA TOUAREGA KAKVOG NITKO NEMA Pogodite na kome je 150 tisuća maraka vrijedno vozilo

Rade Bošnjak MRM Rupčić Auto

‘Savjetnik’ ZZO-a Rade Bošnjak vozi Touarega vrijednog 150 tisuća maraka. On se prema našim saznanjima vodi na Miroslavu Rupčiću, vlasniku MRM-a, tvrtke u kojoj svi HDZ dužnosnici, uključujući i predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića kupuju skupe limuzine. 

Savjetnikov Touareg je iz linije Black Edition, dolazi sa stalnim pogonom na sva četiri kotača baziranim na središnjem diferencijalu i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa. Ima LED matrična aktivna prednja svjetla, panoramski krovni otvor, četverozonsku klimu i 'Vienna' kožne presvlake i mrežu kamera za parkiranje od 360 stupnjeva s jednim od onih modova planskog pogleda koji čini da se osjećate pomalo kao da imate izvantjelesno iskustvo kada vozite unatrag.

Rade Bošnjak MRM Rupčić Auto

Polovan vrijedi preko 50 tisuća funti. Kolika je plaća ravnatelja ZZO-a nitko ne zna, budući da je sam ravnatelj zabranio uvid u primanja bilo njegova, bilo drugih djelatnika, pa koeficijent za obračun ima samo osoba koja obračunava plaću. Curenja koeficijenata nema. 

Ako bubnemo da mu je plaća 5.000 maraka (što ni u Zavodu nitko precizno ne zna), ravnatelj/savjetnik bi za ovaj automobil morao raditi punih 30 mjeseci, podrazumijevajući da ništa drugo ne jede, ne pije i ne troši. Prosječan čovjek ovo sebi ne može priuštiti, a s prosječnom plaćom za ovaj biste automobil radili 150 mjeseci.

Zaljubljenik u automobile preko sto tisuća maraka je i doživotni ravnatelj SKB-a, kod kojeg šira javnost ne uspijeva odvojiti liječnički posao i sporne javne nabave, imovinu i vozni park koje za ovog života pošteno nije mogao zaraditi. Vozila +100KM je razbijao i mijenjao u MRM-u za nova kao žvake. 

MRM-ovim vozilima odan je i predsjednik HDZ-a Dragan Čović, pa je i njegova Q sedmica iz te autokuće, koja je često meta nacrtanih natječaja institucija kojima je na čelu kadar HDZ BiH. 

Zašto je vozilo savjetnika Bošnjaka na Rupčiću pitanje je za milijun maraka, na koje nam se nazire odgovor, no to je za nekih novih članaka. Touareg je samo trešnja na torti imovine savjetnika/ravnatelja u BiH i Hrvatskoj, često ubilježenoj na članovima obitelji. Tu su i razni biznisi. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.