I narednih dana pratit će nas oblaci i kiša

I narednih dana pratit će nas oblaci i kiša
Hercegovina.info

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Lokalno može padati slaba kiša, uglavnom u južnim, jugozapadnim i ponegdje u centralnim dijelovima. Na planinama će padati i slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka između nula i pet, na jugu zemlje do sedam, a najviša dnevna temperatura zraka između tri i sedam, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

U utorak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Krajem dana padaline se očekuju i u centralnim dijelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka će biti između -1 i pet supnjeva, a na jugu zemlje do sedam, dok je najviša dnevna temperatura zraka između tri i osam, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, na jugu i sjeveru sa kišom, u ostalim područjima sa susnježicom, a na planinama sa snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -1 i pet, a na jugu zemlje do sedam, a najviša dnevna temperatura zraka između dva i sedam, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.