HVALA VAM I SRETNA NOVA Završavamo godinu s 3.2 milijuna jedinstvenih korisnika

Nova godina uzdravlje
Ilustracija

Korak smo do 2021. – godine koja se neće morati mnogo truditi da bude bolja od prethodne. U nedaćama koje su nas pogađale u 2020. naš portal se odlično snalazio, što potvrđuje i kontinurani rast. 

Imali smo u prošloj godini 3.2 milijuna jedinstvenih korisnika, a u pojedine članke ulazilo je po 100 tisuća ljudi. Zvale su nas brojne redakcije, tražile naše materijale, ili pak izjave i mišljenja. Govorili su nam da smo hrabri, a poštuju nas i oni koje kritiziramo - uglavnom.

Nismo se prodali, niti ćemo se prodavati, jer nema tih novaca. Milijuni naših čitatelja jasno govore da nam vjeruju, a upravo oni su naši stvarni vlasnici, urednici i suradnici. 

Ovom prigodom se zahvaljujemo upravo Vama. Pisali ste nam, slali materijale, videa, fotografije, javljali o svojim tegobama, kriminalu. Rasli smo s vama, gledali odgovarati na svaki poziv i poruku, objaviti svaku vrijednu temu, pomoći.  

Pišite nam i zovite nas i u 2021. Mi smo tu samo zbog Vas! Neka vam 2021. bude mirna i blagoslovljena i najsretnija do sada.