HT Mostar hoće tužiti Večernji list

HT MOSTAR, skupština, platformaši, Žarko Pušić, HT MOSTAR, Nadzorni odbor, HT MOSTAR, Vlada, dioničari, Vilim Primorac, HT MOSTAR, HT MOSTAR, Nadzorni odbor, RAK, kazne, bh telekom, HT MOSTAR, Vilim Primorac, HT MOSTAR, Hrvatski narodni sabor, HT MOSTAR, Stipe Prlić, financijska policija, Slobodan Vasković, HT Eronet, platformaši, Stipe Prlić, HT MOSTAR, večernji list, tužba, HT MOSTAR, pljačka, tužiteljstvo, HT MOSTAR, HT MOSTAR, rtv pristojba, rtv pretplata, HT Eronet, prodaja
Krešić ističe kako je u "Večernjem listu" objavljena neistina kako je izmišljeno da je održana sjednica Nadzornog odbora na kojoj je, između ostalog, donesena odluka o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika Uprave HT-a Mostar.

"Sjednica Nadzornog odbora, odnosno treća i četvrta, održane su u Sarajevu u utorak, 20.12. i u radu je sudjelovalo svih 11 članova, dakle i članovi Nadzornog odbora u ime Vlade Federacije i Hrvatskog telekoma iz Zagreba. Treća sjednica je imala samo jednu točku dnevnoga reda, a to je izbor predsjednika Nadzornog odbora. Odmah je uslijedila i četvrta sjednica s 14. točaka dnevnog reda, među kojima je bio i prijedlog odluke o raspisivanju javnog natječaja za izbor Predsjednika Uprave-direktora i imenovanju Povjerenstva za izbor. Sve odluke pa tako i ova odluka usvojene su jednoglasno", tvrdi Krešić u priopćenju za javnost, javljaju portali, pozivajući se na agenciju "Fena".

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih telekomunikacija d.d. Mostar ističe kako su u spornom članku "Večernjeg lista" objavljene i druge neistine koje imaju za cilj naštetiti ugledu i poslovanju HT-a Mostar.

"HT Mostar ozbiljno će razmotriti mogućnost tužbe kako protiv samog autora teksta tako i urednika bh. izdanja "Večernjeg lista", jer ovim što je jutros objavljeno, ali i nizom drugih članaka, planski se želi naštetiti ugledu i poslovanju HT-a Mostar", navodi, između ostalog, Krešić u priopćenju za javnost.