HT ERONET Imenovani novi članovi Uprave

HT Eronet
hercegovina.info

Vlada FBiH na današnjoj sjednici, između ostalih, donijela je odluke o kadrovskim rješenjima.

Vlada je dala je prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar za donošenje Odluke o imenovanju članova Uprave ovog javnog poduzeća uime državnog kapitala, na razdoblje od četiri godine.

Za direktora/predsjednika Uprave izabran je Goran Kraljević, a Draženko Pažin za člana Uprave/izvršnog direktora za tehniku i informacijske tehnologije.

Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru ovog javnog poduzeća za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, radi završetka natječajne procedure.

Vlada Federacije BiH dala je prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Razvojne banke Federacije BiH za imenovanje vršitelja dužnosti izvršnih direktora ove banke, do okončanja natječajne procedure, i to Amera Cvike za v.d. izvršnog direktora za upravljanje rizicima, te Tonija Vukadina za v.d. izvršnog direktora za podršku poslovanju.

Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru Banke za razrješenje v.d. izvršnog direktora za upravljanje rizicima i v.d. izvršnog direktora za podršku poslovanju.

Za sudjelovanje u radu i odlučivanju na predstojećim skupštinama gospodarskih društava danas su opunomoćeni Amela Mikulić (Aluminij d.d. Mostar) i Stipo Buljan (Energoinvest d.d. Sarajevo), priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.