HRVATSKI MEDIJI Uhićen ravnatelj mostarske bolnice Ante Kvesić (foto), nema nedodirljivih

Ante Kvesić
Dnevnik.hr

Ravnatelj mostarske bolnice, sudeći po fotografijama medija u Hrvatskoj, jutros je uhićen od strane USKOK-a. Kvesić među sucima koje je prozvao Mamić ima imenjaka i prezimenjaka, što je zasigurno presudilo da se njegova fotografija nađe među uhićenima.

Zanimljivo, reporteri Dnevnika Nove TV snimili su pravog Antu Kvesića koji je ušao u automobil u pratnji policije i policijski pretres automobila Drage Tadića, te se na videu jasno vidi pravi Ante Kvesić, dok je na nosećoj fotografiji uz opasku - nema nedodirljivih, naš Antiša iz Mostara, vječni ravnatelj SKB-a. S obzirom na zdrav humor našeg ravnatelja, i da mu nije prvi put da ulazi 'sazad', sigurni smo da neće zamjeriti kolegama iz Hrvatske na nenamjernoj tehničkoj omašci.

Ante Kvesić

Uskok i policija u srijedu su, ne navodeći identitete, potvrdili uhićenja trojice osječkih sudaca koje je bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić prozvao za korupciju.

Uz osječke suce Darka Krušlina, Zvonka Vekića i Ante Kvesića, prema prvim informacijama uhićen je i osječki poduzetnik Drago Tadić.

Uskok je priopćio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji protiv više osoba rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s Pnuskokom i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave Ministarstva financija.

Policija je priopćila da se kriminalističko istraživanje provodi nad nekoliko osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti. Policija dodaje da će osumnjičene nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predati pritvorskom nadzorniku, dok će kaznena prijava biti podnijeta Uskoku.