HRS čestita Bešliću "Koliko si samo zgrada napravio, na Brijegu jedni drugima s balkona vegetu dodaju"

Bijeli brijeg FUP
Susjedne zgrade

Gradski odbor HRS-a uputio je iskrene čestitke gradonačelniku Mostaru Ljubi Bešlić na ordenu.

"U ime G.O. HRS-a Mostar te u svoje osobno ime od srca čestitamo gradonačelniku Bešliću na ordenu za ubrzani razvoj Grada Mostara. Ovim putem mu se nudimo prikupiti dodatnih sredstava, u slučaju da negdje postoji kupiti neki orden za brži od bržeg razvoja", naveli su.

Dodaju da samo zlobnici ne vide nemjerljiv doprinos našeg gradonačelnika razvoju Mostara.

"Koliko je samo zgrada napravljeno u njegovom mandatu. Nabrojati ćemo samo neke:

  1. 1. zgrada na mjestu Žitoprometa Mostar
  2. 2. zgrada na mjestu Mljekare Mostar
  3. 3. zgrada na Bijelom Brijegu gdje stanari dodaju začine jedni drugima preko balkona i mnoge druge.
  4.  

"Nepravedno bi bilo nepohvaliti rupu na Bulevaru, tek je 3. put rade. Ljepoticu pod Bijelim brijegom, Stadion HŠK Zrinjski i športska dvorana biseri i perjanice brige Gradonačelnika za razvoj Mostara.

Moramo spomenuti i prometnu infrastrukturu dostojnu 22. stoljeća, a ne 21."

"Gradonačelniče, ostati ćeš upamćen kao netko tko je naš Grad Mostar uništio, ma koliko god ordena kupio…našim parama naravno, ne svojim", zaključuje u priopćenju Silvio Bubalo G.O. Mostar HRS.

Podsjetimo, Orden je dodijeljen za posebne zasluge i podršku procesu EU integracija Bosne i Hercegovine, za sudjelovanje i podršku projektu „Ukidanje viznog režima za BiH 2010.god.“, kao i za doprinos razvoju lokalnih zajednica u BiH i posebno stvaranje boljeg poslovnog i društvenog okruženja u Gradu Mostaru, gradskom, ali i ruralnom dijelu, koji je jedan od najboljih primjera uspješnog i ubrzanog razvoja Grada, uz primjenu „pozitivnih europskih vrijednosti“ i višegodišnjeg angažmana gospodina Ljube Bešlića u interesu svih građanki i građana Grada Mostara.