HOĆE LI ZAGREBOM VLADATI MRAK Glavni grad Hrvatske dobio još jednu kandidatkinju za gradonačelnicu

anka mrak taritaš
Anka Mrak Taritaš

Predsjednica stranke Glas Anka Mrak Taritaš najavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba. Mrak Taritaš naglasila je da u prioritete za bolju budućnost Zagreba spada promjena načina upravljanja gradom, konsolidacija gradskih financija i obnova Zagreba.

"Zagrebu treba promjena, ali promjena koje se ne bojimo. Svojim znanjem, iskustvom i voljom Zagrebu nosim upravo takvu promjenu. Korupcijska mreža koja Zagreb i  Zagrepčane drži u šaci mora nestati, a za eksperimentiranje, nesnalaženje i luda obećanja nemamo vremena. Ozbiljno se mora početi raditi prvi dan nakon izbora. Detaljne programe za sređivanje gradskih financija, promet i gospodarenje otpadom imala sam još prije četiri godine. A plan što i kako treba raditi u obnovi napisala sam i predstavila treći dan nakon potresa", napisala je Anka Mrak Taritaš na svom Facebooku.

Mrak Taritaš samostalnu kandidaturu pod sloganom "Promjena koje se ne bojim" najavila je nakon što je o zajedničkom izlasku na izbore razgovarala prvo s platformom Možemo!, a nakon toga s SDP-om, no svi su pregovori bili neuspješni.