Hercegovački poduzetnik dionice tvrtke poklanja radnicima

swisslion, rodoljub drašković
Ilustracija/Hercegovina.info

Gospodarsko društvo Swisslion grupa d.o.o. Novi Sad, u vlasništvu Rodoljuba Draškovića, na izvanrednoj sjednici Skupštine ovog društva donijelo je odluku o poklanjanju 64,3 % akcija Industrije alata Trebinje njenim radnicima.

Konačne spiskove svih zaposlenih koji su doprinijeli uspješnom poslovanju poduzeća treba dostaviti Skupštini Swisslion Group u roku od 30 dana od dana donošenja odluke, radi definiranja konačne liste zaslužnih primatelja dionica.

"Smatramo da će Skupština Swisslion IAT, koja će imati apsolutnu većinu kapitala u poduzeću, zajedno sa upravom i rukovodstvom biti sposobni da nastave kontinuitet poslovnog uspjeha IAT", navodi se u obrazloženju odluke.

Poslovni sistem Swisslion Takovo smatra da su najvećim dijelom zaposleni doprinijeli uspjehu poslovanja ovog poduzeća, uz financijsku pomoć od strane članica poslovnog sistema Swisslion Takovo.

"Ovom Odlukom Swisslion grupacija nagrađuje zaposlene u Swisslion IAT za njihov doprinos uspješnom poslovanju", dodaje se u obrazloženju odluke.

Na sastanku predsjednika Poslovnog sistema, sindikata IAT-a , uprave i rukovodstva, održanom 01.12.2020. godine, definiran je zaključak – Poslovni sistem Swisslion Takovo će uspostaviti trajnu poslovnu suradnju sa Swisslion IAT, koja će doprinijeti daljem uspješnom poslovanju ovog poduzeća.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.