Hebrang razgovarao sa izaslanstvom HDZ BiH

Tom prigodom Hebrang je predstavio svoj izborni program, upoznao izaslanstvo HDZ-a BiH s dosadašnjim i predstojećim aktivnostima u izbornoj kampanji, te je istaknuo kako apsolutno podržava ravnopravnost, konstitutivnost i suverenost hrvatskog naroda s  druga dva konstitutivna naroda u BiH.
 
Predsjednik HDZ- a Dragan Čović istaknuo je kako je Središnji odbor te stranke usvojio dva zaključka u kojima se daje apsolutna potpora Andriji Hebrangu, kandidatu HDZ-a za predsjednika Republike Hrvatske.
 
Po njegovim riječima, zastupnici HDZ-a iz 11. izborne jedinice Rade Bošnjak i Ivo Andrić Lužanski pokrenuli su inicijativu da se u Hrvatskom saboru usvoji Deklaracija o potpori hrvatskom narodu u BiH.
 
"HDZ BiH raduje što nas je danas, kandidat HDZ-a za predsjednika Republike Hrvatske i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Andrija Hebrang informirao kako je saborski odbor uvrstio Deklaraciju o potpori hrvatskom narodu u BiH na zasjedanje Hrvatskoga sabora u predstojećim danima, te kako će Klub HDZ-a osigurati da se ova Deklaracija usvoji", istaknuo je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

(Fena)