HDZ poziva da se glasuje za HDZ

Tomo Medved
hercegovina.info

Susret predsjednika Čovića i potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra hrvatskih branitelja Medveda upriličen je danas u Mostaru. "Naši branitelji su jedan od stupova hrvatskog naroda, a grad Mostar jedini istinski multietnički grad koji ima europsku perspektivu", zaključeno je na sastanku, priopćio je HDZ. 

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović susreo se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s Tomom Medvedom, potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske i ministrom hrvatskih branitelja. 

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

„Vlada RH daje veliku potporu i za BiH na svom europskom putu, kao i hrvatskom narodu kao konstitutivnom narodu. Iza nas je čitav niz projekata, od kulturnog značaja, infrastrukture i osobito hvala ministru Medvedu na zalaganju za naše branitelje i pripadnike HVO-a. Ostalo je i još 9 dana do održavanja izbora ovdje u Mostaru i htjeli smo poslati zajedničku poruku ohrabrenja za sve žitelje Mostara kako bi izabrali svoje predstavnike i da bi Mostar ostao svjetionik multietničkog središta koji je nestao u većini drugih središta. Duboko vjerujem da je kapacitet HDZ-a i naših kandidata dovoljno motivirajući za birače i da ostvarimo većinu i biramo budućeg gradonačelnika“, istaknuo je predsjednik dr. Čović, priopćio je HDZ.

„Radostan sam da sam danas u Mostaru, nešto poslije sastat ću se i sa predstavnicima branitelja kako bi naše odnose koji su na zavidnoj razini, podignuli na još veću razinu. Isto tako obići ću Hrvatski dokumentacijski centar kako bi ostvarili još bolju komunikaciju ovog Centra s institucijama Vlade RH i Hrvatskog dokumentacijskog memorijalnog centra u Zagrebu. Kao zamjenik predsjednika HDZ-a želim pozvati građane Mostara da izađu na izbore i prepoznaju kvalitetu kandidata HDZ-a BiH i dr. Marija Kordića, koji je u ovom izazovnom vremenu pandemije, kao liječnik, pokazao kako kvalitetno može voditi i organizirati jedan sustav da Mostar bude perspektivan grad, kao bi sve projekte od bolnice, Sveučilišta i drugih značajnih institucija zajednički podignuli na zavidnu europsku razinu što ovaj grad i zaslužuje“, zaključio je u svom obraćanju ministar hrvatskih branitelja, gospodin Medved, javlja u svom priopćenju HDZ.