Gospodine Tihiću, Vi ste star čovjek. Ako se bojite Boga, dužni ste da se iskreno pokajete i javno ispričate

...koji su dali svoj glas Savezu za bolju budućnost na zadnjim izborima u HNŽ, stoji u priopćenju koje je javnosti uputio poslanik SBB BiH u Skupštini HNŽ i predsjednik ŽO SBB BiH HNŽ Huso Obradović

Sulejman Tihić ne samo da nanosi ogromnu političku štetu ovakvim izjavama, nego nanosi ogromne uvrede aktivistima, članovima, simpatizerima i svima koji su glasali za SBB BiH.

Gospodine Tihiću, vrijeme je da prestanete obmanjivati javnost. Vaša izjava, da bi neulaskom SDA u vlast, dvije do tri tisuće članova SDA ostalo bez posla, je poruka svima drugima da mogu slobodno krepati od gladi, jer Vi očito mislite samo o vašim ljudima. Mi u Savezu za bolju budućnost tako ne mislimo i protivimo se takvoj politici.

Gospodine Tihiću, vrijeme je da prestanete obmanjivati javnost, Vašim godinama to ne priliči. Vi ste star čovjek i ako se bojite Boga, dužni ste da se iskreno pokajete i javno ispričate. Uvidom u sudski registar lako je provjeriti kako se zove naša stranka", stoji u priopćenju koje je medijima uputio Huso Obradović.