GODINU PO GODINU, SVE NAS MANJE... 9. zasjedanje HNS-a, rezolucija o tome što nam drugi čine, o vlastitim redovima nećemo

GODINU PO GODINU, SVE NAS MANJE... 9. zasjedanje HNS-a, rezolucija o tome što nam drugi čine, o vlastitim redovima nećemo

Danas je u Mostaru održana 22. zajednička sjednica Predsjedništva i Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora kojim je predsjedao predsjednik Dragan Čović.

Predsjedništvo i Glavno vijeće HNS-a na održanoj sjednici razmatrali su tijek priprema veznih za održavanje 9. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u petak, 04. lipnja 2021. godine u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, s početkom u 11.00 sati. 

Također, na sjednici su voditelji odbora podnijeli izvješće te se raspravljalo o dokumentima koje će biti pred izaslanicima 9. zasjedanja HNS-a. 
Izaslanici Hrvatskog narodnog sabora u petak bi trebali izglasati Rezoluciju. Rezolucija će se oslanjati na dosad donešene dokumente HNS-a, koji upozoravaju na višestruko preglasavanje Hrvata, konstitutivnog naroda u BiH. Rezolucija između ostalog, poziva na nužne promjene i dogovor, izvršavanja političkih dogovora i napredovanja prema vanjskopolitičkim ciljevima BiH, priopćio je Ured za informiranje HNS-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utjecaju drugih na Hrvate, izvjesno je da će biti još mnogo zaključaka i rezolucija. O utjecaju Hrvata na Hrvate i hrvatskoj politici, te radu HNS-a opet će se prešutjeti.