VIDEO  Gnjusna poruka za Senada Hadžifejzovića: "Nadam se da će ga nešto strefiti, il' srčani il' moždani.. inšalah"

senad hadžifejzović, face tv
Screenshot

Novinar Senad Hažifejzović posljednjih dana meta je bjesomučnih napada i uvreda od strane botova Stranke demokratske akcije (SDA), od kojih prima najgnusnije uvrede i optužbe.

I dok Hadžifejzoviću podršku pružaju brojni intelektualci, kolege novinari i obični građani, jedan od "botova" koji se pridružio napadima na Hadžifejzovića jeste i estradni menadžer Faruk Drina. Iako je dotični napisao niz uvredljivih statusa na svom Facebook profilu na račun Hadžifejzovića, po svojoj gnusnosti se posebno ističe onaj posljednji.

"Evo gledam Senada na FAKE TV. Lik je totalno poludio, svaka mu druga izgovorena Bakir i Sebija, to više zdrav razum ne može podnijeti. Nadam se da će ga nešto strefiti, il' srčani il' moždani.. inšalah, pa da prestane poganiti atmosferu", napisao je Drina, estradni menadžer koji objavljuje primitivne postove na Facebooku u kojima na najbrutalniji način vrijeđa svakoga tko se na bilo koji način suprotstavlja bračnom paru Izetbegović. Takvi su njihovi simpatizeri, piše Avaz.

Još gnusniju poruku Drina je Hadžifejzoviću uputio preko društvene mreže kada je objavio njegovu fotografiju montiranu na smrtovnicu s vrlo uvrjedljivim sadržajem. 

senad hadžifejzović,face tv

Drina se na ovome nije zaustavio te je nastavio objavljivati zlokobne komentare i fotografije pozivajući na Hadžifejzovićevu smrt.

senad hadžifejzović,face tv

Podsjetimo, u petak je u Sarajevu priveden A. H. (1981.), nakon što je probao ući u prostorije Face TV-a u Sarajevu. On je naime novinarima Face TV-a slao prijeteće poruke govoreći da će ih sve pobiti te da ih čeka ispred Bosmala, gdje je smještena ova TV kuća.

Zbog toga se jučer ispred zgrade FACE TV-a skupio veći broj građana koju su Hadžifejzoviću iskazali podršku.

Sam voditelj je rekao kako mu Bakir i Sebija Izetbegović stavljaju metu na čelo.

Sadržaj se učitava...