GDJE ĆEŠ VEĆU DEMOTIVACIJU Čović poziva Hrvate da u što većem broju izađu na izbore

GDJE ĆEŠ VEĆU DEMOTIVACIJU Čović poziva Hrvate da u što većem broju izađu na izbore
Hercegovina.info

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas sastanak s predsjednicima stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora BiH, priopćio je HNS. 

Na sastanku je, kako navode, razmatran tijek priprema i prezentiran je presjek stanja o izbornim aktivnostima. 

"Zajednička kandidatkinja svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto i kandidat za predsjednika/dopredsjednika RS-a Davor Pranjić, te suradnja  na puno drugih razina, moraju bit motiv Hrvatima za izlazak na izbore, stoga ih i na ovaj način pozivamo da to učine u što većem broju, istaknuto je na sastanku. Vodstvo Hrvatskog narodnog sabora i predsjednici stranaka članica, pozvali su sve Hrvate koji imaju pravo glasa u Bosni i Hercegovini da izađu na izbore 2. listopada i očuvaju zajedništvo unutar hrvatskog naroda u BiH. Jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH mora zaživjeti do kraja nakon ovih izbora, a kampanja okrenuta budućnosti. BiH je i naša domovina u kojoj želimo ostati i opstati", zaključeno je.

"Također, razmatrane su aktivnosti ostatka kampanje, utvrđeno je što bi trebalo uraditi u narednom razdoblju, kako bi se ojačala prije svega komunikacija s glasačkim tijelom u svim sredinama od Posavine, Središnje Bosne pa sve do Hercegovine. Zadovoljni smo bili kampanjom koju smo do sada vodili, a u zadnjih 20-tak dana još ćemo je više intevizirati, zaključili su predsjednici stranaka Hrvatskog narodnog sabora na održanom sastanku", priopćio je Ured za informiranje HNS-a.