FOTO  FlixBusom iz Mostara i Međugorja do Hrvatske ili Njemačke: izaberite omiljenu destinaciju sada, za putovanja do 10.4.

FlixBus

Planiranje putovanja i kupovanje karata za prijevoz u posljednji trenutak nije ništa novo, osobito kada se radi o kupovanju autobusnih karata.

Stajanje u redovima na blagajni ili razmišljanje u koju destinaciju s obzirom na postojeći osobni budget ne zvuči primamljivom idejom. Međutim, zahvaljujući FlixBus besplatnoj mobilnoj aplikaciji te mogućnostima koje ona nudi poput jednostavnog izbora od 2000 destinacija u 28 europskih zemalja, instant kupovine karata iz vlastitog naslonjača, spremanje istih u wallet i drugih mogućnosti, dostupne su i mnogobrojne karte po primamljivim cijenama koje će osigurati putovanja gdje god poželite.

Za one najbrže od danas 5.2. od 10:30h pa sve do 6.2. do 23:59h dostupan je ograničeni broj FlixBus karata po cijeni od 7,9 BAM za putovanja iz Mostara i Međugorja prema Hrvatskoj, te za 18,90 BAM prema Njemačkoj. Sve dostupne direktne destinacije mogu se provjeriti na FlixBus besplatnoj aplikaciji putem koje se karte po ovoj cijeni isključivo mogu i kupiti.

FlixBus karte po navedenim cijenama je u ovom trenutku moguće kupiti za putovanja iz Mostara, Međugorja, Čapljine, Čitluka, Širokog Brijega, Ljubuškog, Gruda i Posušja, a prema hrvatskim i njemačkim gradovima. Detaljna ponuda destinacija može se provjeriti putem FlixBus mobilne aplikacije.

Putnicima iz BiH na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na 28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 300.000 dnevnih linija. Putujući Europom, FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku.

Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.