FOTO  EQUALITI FORUM U ALUMINIJU Direktor Pridea Srbija može u krug Aluminija, bivši radnici ne

Aluminij Mostar
Facebook

Aluminij Industries za tri dana će biti domaćin Equality foruma, koji se pod geslom  "Stvaranje plodnog okruženja za svijest zajednice i poduzeća, slaveći različitost i potičući društvene promjene" održava 16. srpnja od 11.30 do 17.30 u prostorijama tog poduzeća. 

Govornici su veleposlanik Izraela u BiH Noah Gal Gendler, direktor M.T Abraham Grupe Amir Gross Kabiri, psiholog Mateo Čovčić, professor Damir Banović, voditeljica odjela za ljudske resurse Aluminij Industriesa Dragana Kraljević, asistentica na Sveučilištu u Mostaru doc.dr.sc Ivona Čarapina Zovko, Marko Mihailović, direktor Pridea Srbija, te Nejra Neimarlija Roić, ispred USAID-a.

Više detalja o događaju nije navedeno. 

Zanimljivo, prije tri dana na kapiju Aluminija vijence su prije tri dana htjeli položiti bivši radnici, što im nije dopušteno. Potom su iste položili na parking Aluminija. Slaveći različitost i potičući društvene promjene pitamo ovoga puta zašto bivši radnici, koji su život ostavili u Aluminiju ne mogu ući, a direktor Pridea Srbija recimo može. 

Zašto ne bi ušli svi, jedni ruku pod ruku, drugi s vijencima. Nije li to jedankost i sloboda, i za jedne i za druge. 

Inače, da će Aluminij Industries ostati u potpunosti predan i podržavati LGBT zajednicu u Bosni i Hercegovini, objavili su i na službenim stranicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Mi iz Aluminija predani smo u podržavanju raznolikosti kao dijela naše korporativne odgovornosti i kao jednog od vodećih poduzeća u Bosni i Hercegovini. Potičemo različitost i težimo stvaranju jednakih radnih mogućnosti za sve spolove, vjere i nacionalnosti. Naša radna snaga i njezino vodstvo prihvaćaju jednakost iz uvjerenja da će, rušenje barijera koje nas dijele, pridonijeti rastu naše zajednice. Potičemo i podržavat ćemo strastvene pojedince i saveznike koji skreću pozornost na svaku priliku za stvarnu promjenu - i ostvarenje te promjene. Aluminij će ostati u potpunosti predan i podržavat će LGBT zajednicu u Bosni i Hercegovini, kako interno, tako i šire", navodi se u objavi. 

Najavu događanja i raspored predavanja pogledajte:

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.