FOTO  EPILOG NESREĆE Četiri osobe poginule, među njima i dijete

teška prometna nesreća,Buna,prometna nesreća,ozljede,policija,Buna,Mostar,Mile Doko,Krstići,vijesti
hercegovina.info

Četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život, epilog je stravične nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton južno od Mostara.

"Oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17, na lokalitetu Zaton-Buna – Žitomislići, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š. (2000.) s vozilom BMW, B.K. (1987.) s vozilom Renault Scenic, M.P. (1976.) s vozilom BMW X5 i M.D. (1991.) sa vozilom Mercedes.

U ovom sudaru smrtno su stradali vozač iz vozila Renault Scenic B.K., njegovi putnici M.K. (1988.) i maloljetni R.K. (2013.), dok je G.K. (2019.) zadobila teške tjelesne ozljede. Također, smrtno je stradao vozač iz vozila BMW X5 M.P., dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila BMW L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998.)", priopćeno je jutros iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Nakon obavljenog očevida, tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, a promet je bio u potpunosti obustavljen do 2 sata.

Očevid su obavili službenici Policijske uprave Mostar, a istim je rukovodila dežurna županijska tužiteljica i trajao je više od pet sati.

O svemu je upoznat i tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nezogde. Sva vozila iz ove prometne nezgode su po naredbi tužiteljice izuzeta u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena vještačenja tehničke ispravnosti.