EPILOG NAVIJAČKOG HULIGANIZMA Četvorica Mostaraca ozlijeđena, 24-godišnjak i 35-godišnjak zadobili teže ozljede

navijački neredi Mostar
Hercegovina.info

Četvorica Mostaraca zadobila su ozljede nakon što su navijači Željezničara 'Manijaci' upali u grad i izazivali nerede te se konačno i obračunali s jednom grupom navijača Veleža 'Red Army' u Titovoj ulici, tj. samom središtu stare jezgre grada.

Kako navode iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu gdje je došlo do sukoba veće grupe navijača 'Manijaci' (oko 100 pripadnika) te dijela grupe 'Red Army'.

Na mjesto događaja su izašle sve raspoložive policijske snage patrole i situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu.

U ovim neredima Mostarci su izvukli deblji kraj jer su četvorica ozlijeđena, ali dvojica od njih su zadobila i teže tjelesne ozljede, a to su M. H. (1999.) i E. M.(1988.) iz Mostara dok su lakše tjelesne ozljede zadobili D. K. (2000.) i S. S. (1984.) iz Mostara.

Na mjestu nereda pronađene su i izuzete palice i ostala sredstva korištena u narušavanju javnog reda i mira, a izvršeno je pojedinačno legitimiranje navijačke skupine 'Manijaci' i svi su pod pratnjom policije predati policijskim djelatnicima PU Konjic u mjestu Aleksin Han koji su ih propratili i predali policijskim djelatnicima MUP-a Sarajevske županije.