Emotivan trenutak kad su prijatelji ispod prozora bolnice pjevali prijateljici

Emotivan trenutak kad su prijatelji ispod prozora bolnice pjevali prijateljici
Fenix

Imati prave prijatelje kojima je stalo do vas i koji će vas činiti radosnim i kad vam ne ide baš najbolje je neprocjenjivo. A mlada djevojka koja se liječi na Odjelu zagrebačke bolnice Rebro može se pohvaliti kako su njezini prijatelji itekako uz nju.

Naime, u četvrtak ujutro ispred bolnice Rebro okupila se grupa mladih ljudi i uz gitaru zapjevala svojoj bolesnoj prijateljici. Za Fenix su otkrili kako su željeli uveseliti jesensko jutro svojoj mladoj prijateljici. Zbog korona mjera ne mogu doći do nje pa ih je ona slušala s prozora.

Sadržaj se učitava...

Što reći nego svaka čast na ovakvim mladim ljudima i prijateljima. Ne sumnjamo kako će djevojka pobijediti bolest protiv koje se bori te će zajedno sa svojim prijateljima nastaviti uživati u mladosti i životu.

Javila se djevojka “s prozora”

Nekoliko sati nakon objave ove vijesti na Fenixu iz zagrebačke bolnice se javila i djevojka kojoj su njezini prijatelji pjevali pod prozorom.

Sadržaj se učitava...

Ona je Dubrovkinja Doris Bender, a otkrila je kako je ekipa koja joj je pjevala njezini prijatelji iz Dubrovnika koji studiraju u Zagrebu. Zapjevali su joj i svoju verziju popularne pjesme “Frida” od Psihomodo popa, pa su joj zapjevali “Doris je bila moja kraljica”, kao i pjesmu “Ti nisi tu” od Daleke Obale.