Elektroprivreda HZ HB bi demantirala istinu

Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar
Hercegovina.info

Elektroprivreda HZ HB 'demantirala' je danas poslijepodne tvrdnje iz Grada Mostara i Općine Prozor-Rama da im je na ime naknada dužna milijune maraka. 

"Poštovani, vezano za  tekst, danas objavljenom na vašem portalu (https://www.hercegovina.info/vijesti/bih/ep-hz-hb-duguje-18-milijuna-mostaru-i-rami-u-medjuvremenu-kupuju-prazne-sokolove-hale-i-rusevine-u-rodocu/199454/) informiramo vas da JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nema dug prema Gradu Mostaru i prema općini Rama, niti ima neizmirenih dugovanja po pravosnažnim sudskim presudama navedenog grada i općine po osnovi naknada za hidroakumulacije", kazali su iz Elektroprivrede HZ HB.

Radi se zapravo o igri riječi jer Elektroprivreda HZ HB kupuje vrijeme žalbama te se po dugovanjima očekuju drugostupanjske presude.

Evo što su nam danas iz Grada Mostara kazali dugovanjima Elektroprivrede HZ HB.

Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar


Slično su potvrdili i iz Općine Prozor-Rama.

Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar

Portal Hercegovina.info inače se pri pripremanju svojih članaka koristi činjenicama i odgovorima koje dobiva na upite, za razliku od Elektroprivrede HZ HB koja je nakon našeg upita umjesto odgovora poslala poziv na konferenciju za tisak.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.