DUJE ŠANTIĆ HNS-u "Ne koristite moje ime u političke svrhe"

Duje Šantić, Vlado Šantić, HNS, Duje Šantić, Vlado Šantić, hamdija abdić tigar
Duje Klarić/CROPIX

Duje Šantić, sin ubijenog generala Vlade Šantića za čije su mučko ubojstvo jučer na Županijskom sudu oslobođeni Hamdija Abdić Tigar, Dedo Karabegović, Jasmir Topal, Ramiz Ružnić, Indijan Alibegović i Enver Keranović, danas se na svom Facebooku obratio Hrvatskom narodnom saboru, nakon što su iz istog jučer uputili priopćenje za medije nakon oslobađajuće presude u Bihaću.

“Molio bih tzv. HNS, odnosno predstavnike hrvatskog naroda u BiH da se ne očituju o presudi… Vidio sam njihovo priopćenje.. Pa gospodo, je li Vam neugodno? Vi ste za mene krivi koliko i dželati. Molim Vas da ne koristite moje ime i prezime u političke svrhe. Gdje ste bili 27 godina? Kraj”, napisao je Šantić.

Podsjetimo, HNS je u svom priopćenju između ostalog napisao: 

"Županijski sud u Bihaću nije donio pravdu za obitelj Šantić, već je produžio agoniju koju ova obitelj proživljava više od 27. godina u traženju istine", stoji u priopćenju.

U jučerašnjem kratkom razgovoru za Hercegovina.info Duje Šantić je između ostalog kazao kako predstavnici Hrvata iz BiH, ali i iz Hrvatske 27 godina nisu mrdnuli prstom kada je u pitanju ubojstvo njegovog oca generala Vlade Šantića.