DRŽITE SE HLADA Do subote temperatura oko 40 stupnjeva

Park hladovina
Hercegovina.info

Za cijelo područje Bosne i Hercegovine za srijedu je zbog najavljene visoke temperature zraka izdato narančasto upozorenje, objavljeno je na stranici Meteoalarma. Upozorenje se odnosi na vremenski interval od 13 do 18 sati. Maksimalna temperatura zraka, kako je prognozirano, kretat će se od 34 do 39 stupnjeva Celzija.

Narančasti meteoalarm ukazuje na opasno vrijeme jer su prognozirane neuobičajene vremenske prilike. Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana: 

Četvrtak - U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39 stupnjeva.

Petak - U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39 stupnjeva.

Subota - U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 39 stupnjeva.

Park hladovina