FOTO  Dr. Dragan Čović i Borjana Krišto posjetili Tomislavgrad, Kupres i Livno

dr. Dragan Čović, HDZ BiH, Borjana Krišto
...i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi HBŽ-a Ivica Brešić, posjetili su danas Tomislavgrad, Kupres i Livno.
Dr. Čović sa izaslanstvom na sastanku održanom u Tomislavgradu, sastao se s predsjednikom općinskog odbora Tomislavgrad Stipanom Šarcem, članovima općinskog odbora te stranačkim dužnosnicima. Na sastanku je analiziran rad i aktivnosti općinskog odbora, te je razgovarano o stanju na području općine s osvrtom na Lokalne izbore.
Načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin upoznao je nazočne o stanju i aktualnoj situaciji u Općini Tomislavgrad, naglasak je bio na projektima važnim za ovu lokalnu sredinu, načelnik je izložio planove i ideje koje se nastoje realizirati u ovom mandatu.
Nakon Tomislavgrada, stranačko izaslanstvo posjetilo je Kupres, te održalo sastanak s predsjednikom OO HDZ BiH Kupres Ivanom Ivićem i članovima općinskog odbora. Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u općinskom odboru, općini, kao i svim projektima koji se vežu uz ovu općinu.
U prostorijama HDZ-a BiH u Livnu, visoko izaslanstvo HDZ-a BiH dočekao je predsjednik OO Livno, Darinko Mihaljević.
Predsjednik Mihaljević predstavio je dosadašnji rad općinske organizacije i planove za buduće razdoblje.
Predsjednik Čović se na svim sastancima zahvalio na uspiješnim rezultatima na proteklim lokalnim izborima te im dao ohrabrenje i motivaciju za daljnje poslovne planove.
Također je kazano kako ove općine, sa svih razina vlasti, kako županijske, tako i federalne i razine BiH ne smiju ostati u sjeni. Na jednostavan i praktičan način pokazati da projekte koje ove općine predlože, veće razine će vrlo jasno stati iza tih projekata i to aktivno pokazati u narednoj godini.
Svi projekti, bilo da su oni infrastrukturni, kulturni, sportski ili bilo koji drugi, koji su napravljeni trebaju se što prije dostaviti u resorna ministarstva da bi se što prije mogli uvrstiti u proračune i krenuti u realizaciju istih, zaključak je sastanaka u ovim općinama.