FOTO  Dr. Dragan Čović dodijelio diplome IV. generaciji PA HDZ BiH

HDZ BiH, diplome, dr. Dragan Čović

Diplome je polaznicima uručio predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović.
Nakon 2 semestra, 140 sati nastave, 22 subote predavanja i ispita, zimske i ljetne škole, Politička akademija u akademskoj 2014./2015. godini svjedočili smo uručenju uvjerenja za 29 polaznika.

Ravnateljica PA HDZ BiH i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH, Lidija Bradara osvrnula se dosadašnji period od utemeljenja PA, koje datira od 30. lipnja 2010. godine, kada je Predsjedništvo donijelo odluku o utemeljenju, i kazala kako to nije bio nikakav predizborni trik kako su mnogi htjeli predočiti. Svim polaznicima poželjela je da aktivno sudjeluju kao sudionici izbornih procesa i kao dio svih stožera na terenu.

Svim okupljenima sreću i uspjeh u radu poželjela je i ravnateljica ureda Zaklade Hanns Seidel iz Zagreba, Aleksandra Markić Boban.
Nakon toga, svim nazočnima obratio se najuspješniji polaznik IV. generacije PA HDZ BiH Bojan Petrović, zahvalivši svim profesorima na trudu i strpljenju.
Dr. Čović obratio se svim polaznicima PA HDZ BiH, kazavši između ostaloga: "Zahvaljujem se svima onima koji su pridonijeli da se ovaj projekat HDZ BiH ostvari. Ponosan sam na sve vas danas okupljene i poručujem vam da vi trebate razumijeti da je prigoda za bolji život u Bosni i Hercegovini i bolje uređenje društva u vašim rukama. Dobili ste priliku da uskoro vi kreirate politiku HDZ BiH i političku situaciju uopće u Bosni i Hercegovini. Moja želja je bila da vas danas osobno pozdravim i čestitam, i da vam kažem da su vam uz vaše samopuzdanje naša vrata uvijek otvorena. Još jednom, svim polaznicima upućujem iskrene čestitke, a profesorima zahvale na trudu i obrazovanju koje su prenijeli na sve polaznike".

Nakon svečane promocije i dodjele uvjerenja uspješnim polaznicima IV. generacije PA HDZ-a BiH, započet će nastava za V. generaciju u akademskoj 2015./2016. godini, koja broji 48 polaznika.