DOJAVLJENA BOMBA U ŠKOLI U KONJICU Policija je otkrila broj telefona s kojeg je muškarac pozvao

dojava o bombi,lažna dojava,srednja škola Konjic
Srednja škola Konjic

Za sada još uvijek nepoznati muškarac, danas je dojavio kako je postavljena bomba u jednoj srednjoj školi u Konjicu. Kako je danas poslijepodne za Hercegovina.info potvrdio glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić, policija je otkrila broj s kojeg je muškarac pozvao.

"U 11:20 sati javljeno je da je postavljena bomba u srednju školu u Konjicu. Istu je dojavila nepoznata muška osoba. Policija je otkrila broj telefona s kojeg je isti pozvao. Poduzimamo sve mjere i radnje iz naše nadležnosti da otkrijemo počinitelja. To je ono što za sada zbog istrage možemo reći", kazao je Marić.

On je dodao kako je škola u potpunosti pregledana te kako nije pronađena dojavljena eksplozivna naprava. Istaknuo je također kako nije poznato je li ova lažna dojava o bombi povezana s ostalim koje su u posljednja dva dana dojavljene širom BiH.

Podsjetimo, danas je dojava o bombi stigla i ured SIPA-e u Mostaru.

dojava o bombi,lažna dojava,srednja škola Konjic

U TIJEKU PREGLEDI Dojava o bombi i u Mostaru

Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama stigle su danas i na adrese regionalnih ureda SIPA-e u Mostaru i Tuzli, saznaje "Avaz". U tijeku se KDZ pregledi. O svemu je obaviješteno i…