FOTO/VIDEO  DOČEK NOVE GODINE Tisuće uz Željka Bebeka pjevale u središtu Mostara

Doček nove 2023. godine Željko Bebek
Hercegovina.info

Veliki broj posjetitelja iz Dalmacije, zaleđa Dalmacije, istočne i zapadne Hercegovine, te dijelova Bosne došao je u Mostar na doček nove 2023. godine. Bilo je tu i domaće publike iz Mostara.

Koncert na otvorenom, u šetalištu održao je Željko Bebek sa bendom, a kao predgrupa nastupio je sastav 'Gabrijel' koji su publiku zagrijali uz hitove domaće pop i rock scene.

Sadržaj se učitava...

Svoj 90-minutni nastup pred publikom u Mostaru, Bebek je započeo pjesmom 'Ono nešto naše', a potom su se tu našli mnogobrojni hitovi iz njegove solo karijere, ali iz vremena dok je bio član 'Bijelog dugmeta'.

Točno u ponoć uslijedio je vatromet, a na pozornici su se Željko Bebek, članovi njegovog benda, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, te voditelji programa Boris Čerkuč i Ivana Vidmar počastili pjenušcem. Kordić je svim prisutnima uputio novogodišnju čestitku uz prvenstveno obilje zdravlja, a potom privatnog i poslovnog uspjeha.

Nakon toga, Bebek je sa bendom nastavio svoj nastup, a nakon njih na pozornicu su opet stupili članovi grupe 'Gabrijel'.

Već večeras na istoj pozornici će nastupiti grupa 'Twist', te nakon njih Adi Šoše.