DIGLI SE SDA, HDZ i SNSD Kažu ne može više ovako po narodu, dosta je više

HDZ, sda, SNSD, poskupljenja, vijesti
Ilustracija/hercegovina.info

Nakon što se udvostručila cijena ulja, brašna i bilo čega što dotaknete od danas će osiromašeni i opljačkani narod litar benzina plaćati tri marke, a vožnja nam postaje luksuz. Za razliku od zemalja regije domaća vlast nema nikakvih instrumenata niti volje i sposobnosti da zaštiti osiromašene građane.

Očekujemo izjavu Fadila Novalića da gorivo nije poskupjelo, naspete deset maraka i košta vas isto. To što su u rezerovoaru 3 litra benzina naš je problem. Sličan istup je imao i kada je u pitanju ulje, kazavši da ulje nije poskupjelo, nego ćemo ga kupiti 37 posto manje.

“Ako kupujete ulje, kupit ćete ga 37 posto manje.  Kupit ćete manje litara. Umjesto 100, kupit ćete 63”, kazao je Novalić. Lijepo će se nadovezati njegova državna stranačka kolegica Bisera Turković te kazati da uživamo. 

“Situacija svakim danom postaje sve bolja, znate. Ništa se ne dobiva bez napora i rada. Postojale su i druge zemlje, znate, evropske zemlje, moćne zemlje koje su prošle kroz to, kroz sukobe i negiranja, kroz puno povijesnih upitnika. Ne znam zašto bismo mi bili pošteđeni i imali nekakav idiličan život. Trebamo da se dokažemo, da se izborimo”, navela je nedavno Turković.

Nato će se nadovezati HDZ-ovi ministri u federalnoj Vladi i Vijeću ministara, za koje bi anketa pokazala da pola Hrvata ne zna tko su, te će snažnim istupima i reakcijama ukazati na enormna poskupljenja, s ciljem zaštite građana, kao što su to činili i do sada. Nikad.

SNSD će se također vratiti u tijela vlasti dok se kriza s cijenama prevlada. Ipak nije samo cilj uzimati plaću, mora se nešto i za narod. Na svim testovima koje smo imali od dolaska pandemije pa nadalje vlast koju smo izabrali je pala. 

Narod što je zanimljivo i dalje šuti, te pali auta da u noćnim satima ide u red na crpku da uštedi koju marku, da zgrabi zadnju vreću brašna s prašnjave police po cijeni od gotovo trideset maraka. Narod se bavi posljedicom, a ne uzrokom. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.