DETALJI PUCNJAVE U MOSTARU Mladić (27) ranjen skrivio prometnu nesreću, uhićene četiri osobe

Pucnjava Šehovina
Hercegovina.info

U mostarskom naselju Šehovina jučer je oko 19 sati došlo do pucnjave u kojoj je ranjen M. A. (1995.), a iz MUP-a HNŽ oglasili su se s detaljima koji su prethodili ovom nesretnom slučaju.

"7. 9. 2022. godine oko 19,00 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se više osoba tuče na kružnom toku na Bišće polju. Policijski službenici su na mjestu događaja zatekli vozilo marke Golf V, a u istom se nalazio S. G. (1995). U vozilu je uočena čahura od pištolja. Pored vozila su zatečeni A. P. (1999.), V. B. (1996.) i A. S. (1999.), svi iz Mostara.

Patrola policije je utvrdila da je upotrebljeno vatreno oružje i da je tom prilikom ranjen M. A. (1995.) koji je s mjesta događaja pobjegao vozilom marke Fiat. Isti je ubrzo pronađen u naselju Šehovina gdje je skrivio prometnu nesreću, a imao je ozljede od vatrenog oružja.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u RMC dr. Safet Mujić, gdje je zadržan uz policijski nadzor. Slobode su lišeni S. G., A. P. i V. B., dok je S. A. predat djelatnicima krim. policije MUP-a HNŽ na  krim. obradu.

Upoznat nadležni tužitelj, te urađen očevid, a oba vozila su nakon izvršenog očevida prevezena u krug MUP-a u sjedištu. Pronađeni pištolj s pripadajućim streljivom je uz potvrdu izuzet", naveli su u svom priopćenju.