FOTO  DARIVANJE USREĆUJE 24 siromašne obitelji dobile svinjsko pečenje za Božić

Pečenje donacija Božić svinje

Milan Zurovac, dobrotvor iz Nevesinja prije osam godina počeo je sa podjelom pečenica za Božićne blagdane obiteljima lošijeg imovinskog stanja, a nakon svog Nevesinja, Bileće, Foče i Novog Goražda, taj veliki čovjek i humanist podijelio je 24 pečenice u Trebinju. Zurovac kaže da je to od Boga dar koji ispunjava njega i njegovu obitelj.

„Sedam godina je da dijelim božićne pečenice sa svoje farme svinja. To me čini sretnim, zadovoljnim i to nema cijenu kad pomažem ljudima koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti taj doručak. Božja volja, od Boga dano“, kazao je Zurovac za Hercegovina.info.

Obitelji Zurovac zahvalili su se u Centru za socijlani rad grada Trebinja, kao i svećenik Miroslav Ratković koji je istaknuo da se radi o obitelji koja je poznata u Hercegovini po svom humanitarnom radu. 

"Poznajem obitelj Zurovac kao jednu čestitu, plemenitu i humanu. Oni su dosta pomagali Hercegovini, a posebno u Nevesinju. Pohvalio bi domaćina na dobrom djelu i pozvao vjernike da se pomole za zdravlje ovog humanog čovjeka i njegove obitelji“, naveo je Ratković.

Prema evidenciji Centra u Trebinju je socijalno ugroženo oko 50 višečlanih obitelji.