DANI PRED NAMA Najviša temperatura do 13 stupnjeva, bez kišobrana ne izlaziti nigdje

DANI PRED NAMA Najviša temperatura do 13 stupnjeva, bez kišobrana ne izlaziti nigdje

Prema Federalnom hidrometeorološkom savezu sutra će u Bosni i Hercegovini biti oblačno s kišom. Jače padaline se očekuju na području Hercegovine i Krajine. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Povremeno može biti jakih udara juga u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu do 14°, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva.

Subota će biti pretežno oblačno s kišom. Na planinama će padati i snijeg. Padaline slabijeg intenziteta. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu do 10,a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stupnjeva.

Za nedjelju prognoza predviđa pretežno oblačno vrijeme. U Bosni prolazno slabije padavine prije podne. U Hercegovini slaba kiša veći dio dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.