Da li ste g.Novalić zaboravili na dio države u kojoj ste Premijer,u ovom slučaju Hercegovinu?.

Hotel Ero, Mostar, Hotel Ero, Hotel Ero, Mostar, Hotel Ero, prodaja, nekretnine, HAZU, Mostar, hotel, Hotel Ero, Mostar, Hotel Ero, Hotel Ero, prodaja, pokušaj, Hotel Ero, Hotel Ero, Vlada HNŽ, kupovina, Mostar, Hotel Ero, prodaja, Hotel Ero, prodaja, Hotel Ero, djelatnici , Vlada HNŽ, Hotel Ero, Federalni premijer Novalić , Vlada HNŽ, Vlada HNŽ, Hotel Ero, Hotel Ero, novi dom , Vlada HNŽ, Hotel Ero

Poštovani g.Novalić,

S obzirom da su svi naši dosadašnji pokušaji da s Vama razgovaramo i nađemo rješenje za našu situaciju propali,prinuđeni smo obratiti Vam se javno,putem medija.
Da li ste g.Novalić zaboravili na dio države u kojoj ste Premijer,u ovom slučaju Hercegovinu?.
Da li ste zaboravili na djelatnike u Hercegovini,u ovom slučaju djelatnike hotela ERO,koji na žalost imaju iste probleme kao i u ostatku države?.
Ne možemo ostvariti pravo na zdravstvenu skrb,a kamoli da su nam uplaćeni doprinosi i otpremnine po Programu za zbrinjavanje koji je odobrila Vlada F BIH još 2013.godine.
Ovdje se ne radi o pojedincu,već o 60 hranitelja obitelji.
Mi nemamo šta više da izgubimo,jer su nam odlukom o prodaji zgrade u kojoj je poslovao hotel Ero,a u vlasništvu MIO/PIO oduzeli pravo na rad,samim tim i ljudskost i dostojanstvo.

Vjerujemo u Vas i Vašu želju da se pomogne radnicima u ovoj državi,ta da ćete učiniti sve što je u Vašoj moći da ne dopustite da 60 obitelji ostane na ulici.
Svjedoci smo da ste spremni saslušati, a to ste i dokazali kroz pomoć mnogim poduzećima;Željezare Zenica,Vitezit,RMU Zenica,Hidrogradnja i mnogim drugim.
S toga se iskreno nadamo da ćete bar saslušati djelatnike i ovog dijela BIH,te ovim putem tražimo da zakažete hitan sastanak,gdje bismo iznjeli naše probleme,te da nam pomognete u rješenju istih.

U protivnom tražit ćemo svoja prava na sve moguće načine.

S poštovanjem,
Djelatnici hotela Ero